Розпочався осінній чемпіонат Любомльської ОТГ з міні-футболу (ФОТО)

16.09.2019 / Новини, Спорт

У неділю, 15 вересня, стартував осінній чемпіонат Любомльської ОТГ з міні-футболу. За звання найсильнішого зголосилися поборотися сім команд, які змагатимуться за коловою системою.

Турнір розпочинав матч «Рятівник» — «Агродвір». Рятувальники захопили ініціативу і невдовзі забили — відзначився Олександр Саць. Втім, по перерві «Агродвір» зібрався з силами і тричі зусиллями Олександра Ягодинця, Андрія Мохнюка та Артура Омелянюка вразив ворота суперників  — 3:1.

Багатою на голи була зустріч команд ТМО та поліції. Спершу команди обмінялися забитими м’ячами. У поліцейських відзначився Богдан Остапчук, у медиків — Ярослав Стус. Далі м’ячі влітали лишень у ворота команди медиків. Ще двічі потрапив у рамку вже згаданий Богдан Остапчук, а потім тричі поспіль забив Юрій Гриб — 6:1 на користь правоохоронців.

Драматичним та інтригуючим виявився матч «Миротворець» — «Фолсаж». Рахунок відкрив гравець «Фолсажу» Іван Чоботан. Невдовзі Борис Дубасов відновив рівновагу, яка, втім, протрималася недовго: ще до перерви все той же Чоботан забив ще два голи. У другому таймі гравець «Миротворця» Іван Гомза відіграв один м’яч і встановив остаточний результат матчі 3:2 на користь «Фолсажу».

Ще один учасник турніру — команда Куснищ цього дня була вихідною і почне боротьбу з другого туру, який відбудеться у неділю, 22 вересня.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*