Ростанська сільська рада передбачила 6 тисяч гривень на громадські роботи

14.12.2018 / Новини

У рамках інформаційного дня директор Шацької районної філії Волинського ОЦЗ Мирослава Терета зустрілась з головою Ростанської сільської ради Мирославою Кликоцюк.

Присутні обговорили питання співпраці територіальної громади з районною службою зайнятості, в тому числі щодо використання коштів місцевого бюджету та коштів Фонду в частині організації громадських робіт, – інформує прес-служба Шацької районної філії ВОЦЗ.

Цьогоріч Ростанською сільською радою у місцевому бюджеті було передбачено 5 тисяч гривень на ці роботи, кошти використані в повному об’ємі.

Сторони домовились про співпрацю і в наступному році, заклавши 6 тисяч гривень в місцевому бюджеті на організацію громадських робіт.

“Організація громадських робіт – шанс раціонально розподілити власні кошти та використати підтримку держави”, – додала голова Ростанської сільської ради.

Мирослава Терета розповіла про нові послуги служби зайнятості для роботодавців та шукачів роботи. Директор також презентувала Інтернет-сервіси Державної служби зайнятості, в тому числі електронні кабінети роботодавця та безробітних громадян.

Присутні громадяни цікавились пропозиціями робочої сили на території району, питаннями реєстрації безробітних, отримання допомоги по безробіттю одноразово для заняття підприємницькою діяльністю.

Учасники заходу впевнені, що зустрічі з мешканцями сільських громад приносять користь у вдосконаленні діяльності як органів місцевого самоврядування так і служби зайнятості району, допомагають населенню в оперативному вирішенні питань зайнятості, сприяють подальшій соціально-економічній розбудові населених пунктів.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*