Російський літак над Волинню: розповіли, чому він порушив заборону на польоти над Україною

09.08.2019 / Новини

Рейс російської авіакомпанії «S7 Airlines» порушив заборону на польоти над Україною через грозовий фронт. 

Так, 7 серпня пілот повітряного судна російської авіакомпанії «Глобус» Boeing-738, виконуючи рейс з м. Барі (Італія) до м. Москви (РФ), у зв’язку з обходом активної грозової діяльності, отримав дозвіл на використання повітряного простору України від Украероцентру в зоні відповідальності Львівського районного диспетчерського центру — інформує “Украерорух” на своїй сторінці у facebook..

Зазначають, що працівники керувались рішенням Ради з безпеки польотів Державної авіаційної служби України від 2 грудня 2015 року, законодавчими й нормативно-правовими актами України в галузі авіації й у сфері використання повітряного простору, дотримуючись стандартів ICAO.

“Ми діяли в рамках міжнародних стандартів і рекомендованої практики ІСАО та рішення Ради з безпеки польотів ДАСУ задля безпеки повітряного руху та уникнення аварійної ситуації під час польоту. Для Украероруху, як для національного провайдера аеронавігаційного обслуговування, безпека польотів повітряних суден у повітряному просторі України залишається в пріоритеті”, – зауважив Олександр Доценко.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*