Роман Ющук поспілкувався з жителями сіл Куснища та Бірки (ФОТО)

10.08.2018 / Новини

8-го та 9-го серпня міський голова Любомля Роман Ющук поспілкувався з жителями сіл Куснища та Бірки, обговорив з ними можливі шляхи вирішення наболілих питань громади.

Про це йдеться на Facebook-сторінці Любомльської міської ОТГ.

Під час прийому у селі Куснища порушувалася низка важливих питань, зокрема: ремонт каналізаційної системи, придбання насосу для котельні та нестача коштів на фарбу для Куснищанської ЗОШ, подальша доля ФАПу, який знаходиться в аварійному стані, перспективи щодо створення амбулаторії в с.Куснища та інклюзивно – ресурсного центру у Любомлі.

У селі Бірки завідувачка бібліотекою розповіла про оновлення книжкового фонду, що позитивно позначилось на кількості читачів,створення клубу за інтересами для людей пенсійного та перед пенсійного віку, а також обговорили можливість проведення інтернету до закладу. Також жителями села піднімались питання ремонту дороги по вул. Новій, земельні питання, та питання, що стосуються повсякденної життєдіяльності громади.

Окрім прийому громадян, Роман Ющук відвідав навчальні заклади Бірківської та Куснищанської сільських рад (школи та садочки) і заклади культури, в яких оглянув проведення ремонтних робіт, акцентувавши увагу на готовності шкіл та садочків до нового навчального року та опалювального сезону.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*