Родини атовців запрошують на тренінг з астрономії та авіації (ФОТО)

11.10.2018 / Новини

Волонтерський рух Меценати для солдата  вже вдруге запрошує на українсько-польсько-словацький тренінг з астрономії та авіації родини бійців з Небесного Легіону.

Також мають можливість і старші діти учасників АТО чи ветерани війни потрапити у список “Школи космічних лідерів”! Вік учасників був від 16 до 30 років.

Вишкіл триватиме з 9 по 29 листопада у Бжозувській гміні Підкарпатського воєводства.

Про це куратор програми “Меценати для солдата” Руслан Теліпський написав на своїй сторінці у Facebook.

“В програмі проекту багато цікавих поїздок та зустрічей! Відвідуванням найвищого в Бещадах гірського укриття, Інституту ядерної фізики ім. Генрі Неводнічанськего та Польської академії наук. Навчальна поїздка на велику петлю в Бещадах, в Долину авіації в місті Жешув. Уроки з історії космічних польотів, майстер-класи з астрофотографії. Виїзд в Скальнате Плесо до обсерваторії у Словаччині. День польотів на території осередка, заняття на авіасимуляторах. Практичні заняття та ознайомчі польоти на легких літаках. Лекція запрошеного співробітника польського космічного агентства, зустріч з представником Інституту ядерної фізики, спортивні заняття, польоти на пароплані та культурний відпочинок!”, – йдеться у дописі.

Програма поїздки для учасників проекту насичена та зорієнтована на активну сучасну молодь і зазначимо, що повністю безкоштовна!

Багато чого ще цікавого та пізнавального чекає на учасників грандіозного проекту, який підтримала та реалізувала країна-побратим – Польща та завдяки програмі Erasmus+

“Учасники стануть свідками реальної освітньо-наукової інтеграції з ЄС, знайдуть нових друзів та цікаві знайомства, поринуть у захопливі пригоди, а цьогоріч ще й стануть випускниками академії Астрономії та Авіації ТНУ імені В.І. Вернадського”, – повідомляє Василь Байцим

Окрім учасників, що відбере наш волонтерський рух з української сторони в проекті будуть і наші партнери – студенти/абітурієнти Волинського інституту економіки та менеджменту.

(https://www.facebook.com/STSWOPU/) – документи можуть подавати студенти з даного учбового закладу до 15-го жовтня, за адресою вул. Електроапаратна, 3, ВІЕМ, контактна особа: Ruslana Prus

“Волонтерський рух “Меценати для солдата” (МдС) цінує будь-яку допомогу і сприяння у цей складний для України історичний момент з мінімальними незручностями у бізнесі та часі для діючих бійців ООС, важкопоранених, ветеранів АТО, але в першу чергу для сімей, котрі втратили через війну годувальника.

Під нашою опікою понад 220 дітей, у котрих війна забрала безтурботне дитинство, більш детальну інформацію ви зможете знайти про наших підопічних у цій групі: ДІТИ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Наш контакт: 050-973-44-84. Запрошуємо до співпраці і волонтерів!”, – пишуть організатори.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*