Роботи учениць з Любомля потрапили до збірника Волинської МАН

17.12.2019 / Новини

На базі Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки відбулась обласна науково-практична учнівська конференція «Волинь і волиняни в історії та культурі України».

Півсотні юних дослідників та їх наставники з різних куточків області, які презентували власні наукові роботи за такими напрямами: історія Волинського краю в особах; Революція Гідності: події, факти, спогади волинян. Волиняни – учасники АТО і волонтерського руху; звичаї, обряди, фольклорна спадщина Волині; доля моєї родини в історії України; пам’ятки історії і культури Волині; історичні та краєзнавчі дослідження Волині.

До дослідження історії Волині долучилися учениці 11 класу Любомльського ЗЗСО №2 Вікторія Коніщук в розділі Краєзнавчі дослідження на Волині з роботою «Любомльщина в боротьбі за самостійну Україну» (керівник Микола Дзей, керівник секції історичного краєзнавства Любомльської філії ВВ МАН України) та Анна Склянчук в розділі Історія Волинського краю в особах з роботою «Сокольвяк Захар Захарович – борець за Незалежність» (керівник Григорій Кривдік, учитель історії Любомльського ЗЗСО №2), – пише Район Любомль.

Учениці отримали сертифікат та збірку тез «Волинь і волиняни в історії та культурі України».

 

Анна Склянчук

Анна Склянчук

 

Вікторія Коніщук

Вікторія Коніщук

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*