Рівненській ОТГ презентували проект “Успішна громада”

11.02.2019 / Новини

8-го лютого було презентувано проект “Успішна громада” для Рівненської об’єднаної територіальної громади.

В заході взяли участь голова Любомльської районної державної адміністрації Олександр Устименко, голова Любомльської районної ради Микола Сушик, голова Рівненської ОТГ Володимир Крижук та директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк, – інформує Любомльська районна філія Волинського обласного центру зайнятості

Директор Любомльської районної фліїі Юрій Ліпич розповів про мету даного проекту та висловив надію, що він стане успішним і задовольнить потреби місцевих жителів у роботі, а роботодавців – у професійних кадрах.

“Реалізація презентованого проекту дасть можливість громадам розвинути та максимально використати свій потенціал”, – переконаний Юрій Ліпич.

В рамках цього проекту фахівці служби зайнятості організовуватимуть круглі столи та робочі зустрічі, проводитимуть тренінги, семінари, профконсультації, здійснюватимуть професійну орієнтацію учнівської молоді. Протягом 2019 року фахівці філії згідно графіку продовжуватимуть виїзди до ОТГ з метою презентації послуг служби зайнятості, використання електронних сервісів служби зайнятості, роз’яснення чинного законодавства про зайнятість населення, надання професійних профорієнтаційних консультацій.

“Ми хочемо допомогти кожній громаді бути успішною. А такою вона може бути тоді, коли люди будуть мати роботу і хорошу заробітну плату, коли бюджет буде наповнюватися… Наше спільне завдання – допомогти створити робочі місця, підтримати роботодавців і допомогти людям знайти себе, заробляти і працювати, не виїжджаючи за кордон”, – зазначив директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк.

“Дуже приємно, що в нас існує тісна співпраця з центром зайнятості не на словах, а на ділі. Ми маємо точки дотику, плани, бачимо перспективу і будемо плідно працювати далі”, – резюмував голова Рівненської ОТГ Володимир Крижук.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*