Рік Собаки 2018: гороскоп для всієї родини

31.12.2017 / Новини, Статті

Що принесе в наше життя рік Собаки 2018? Астрологи характеризують її як мудру, справедливу, розважливу господиню року. І це звучить оптимістично, тому що дає надію на позитивні зміни.

Радіо МАКСИМУМ розповідає, чого очікувати від 2018 року Собаки.

Рік земляної Собаки не буде ідеальним або занадто складним. Хоча під владою нової господині відбуватимуться різні події, складатися різні обставини. А що конкретно обіцяє цей рік кожному з нас, підкаже східний гороскоп на 2018 рік:

Рік Собаки для Собаки

Собака собаці друг, і 2018 рік це доведе. Собака безумовно, врахує своє кревне споріднення з представниками цього східного знака Зодіаку. Вона зробить все, щоб в житті Собак не було ні великих, ні дрібних негараздів. Крім того, Собака забезпечить своєму побратиму спокій і стабільність в кожній з життєвих сфер. Зрозуміло одне, і Собаки-кар’єристи, і Собаки, які обрали повний спокій, в період правління своєї родички знайдуть нарешті вільний час для занять собою.

Рік Собаки для Свині

Гороскоп на 2018 рік для Свині обіцяє представникам знака 12 стабільних місяців. Така стабільність буде переслідувати їх у всіх сферах. Фінансове становище буде зміцнюватися і у тих, хто працює за наймом, і у тих, хто веде власну справу. У рік Собаки Свині можуть незначно змінити своїм принципам. Вони “відпустять” свої відносини і не особливо дбатимуть про почуття.

Рік Собаки для Півня

Півням у 2018 році можна дати одну лише пораду – перш, ніж голосно кричати, задумайтеся про наслідки своєї зайвої крикливості. Не забувайте, що правителька цього річного циклу не любить ні крикунів, ні всіх тих, хто занадто відкрито про себе заявляє. Це не означає, що весь 2018 рік вам треба триматися в тіні. Ні, мова не про це! Буде досить, якщо ви злегка стримаєте свій імпульсивний характер і будете голосно кричати тільки там, де треба.

Рік Собаки для Мавпи

Гороскоп Мавпи на 2018 рік передбачає чудовий період, коли неприємностей і проблем буде мінімум. Нічого дивного, адже Мавпа по натурі життєрадісна і оптимістична. Разом з Жовтою Собакою вони будуть веселитися, розважатися і радіти життю. Звичайно ж, всього має бути в міру. Природно, в 2018 році Мавпі належить працювати і всерйоз задуматися про фінансове становище. Якщо візьметеся за справи впевнено і спритно, то навіть конкуренти вам позаздрять.

Рік Собаки для Коня

Коні в рік Собаки будуть скакати від радості, і пурхати від щастя – так, і таке буває. З конкурентами ви розберетеся з допомогою копит, до того ж, підкови у вас досить важкі (як мінімум, з чистого золота). У 2018 році необхідно оновити збрую – ділові партнери зустрічають Конячок по одягу. Коні люблять подорожувати, і Жовта Собака надасть вам таку можливість, ще й не одну – як вам ідея про щотижневі відрядження? У гонитві за успіхом важливо не забувати про друзів – вони, як ніхто, знають ваші слабкості, і завжди утримають від необдуманих вчинків.

Рік Собаки для Кози

2018 рік у розумінні Кози цілком може заслужити статус “оскароносного”, адже Жовта Собака буде надзвичайно щедра на всілякі нагороди і призи. При цьому Коза стане чи не єдиним знаком, який отримає всі перемоги просто за волею щасливого випадку, докладаючи для їх досягнення мінімальні зусилля. Приготуйтеся до стрімких стрибків кар’єрними сходинками, романтичними знайомствами та фінансовими успіхами.

Рік Собаки для Кролика

Гороскоп на 2018 рік для Кролика (або Кота) обіцяє велику кількість можливостей. Якщо представники символу зрозуміють “знаки згори”, то їх обов’язково чекає успіх у всіх справах. Потрібно уважно читати кожне знайомство, кожен крок і поштовх, які можуть перевернути життя з ніг на голову. Ті Кролики, які вважатимуть за краще залишатися в стороні від того, що підготувала їм доля, можуть не спіймати удачу за хвіст. Тільки підприємливість і безпосередня участь у подіях винесуть Кролика на гребінь хвилі везіння.

Рік Собаки для Змії

У рік Собаки мудрим, чарівним і досить хитрим Зміям варто поводитися вкрай обережно. Для вас 2018 рік не буде легким. Особливо важко доведеться в перші місяці, але пам’ятайте про те, що будь-яка невдача в 2018 році містить в собі якісь перспективи. Періоди відносного спокою і добробуту будуть змінюватися конфліктами і напруженими ситуаціями. Можна сказати, що весь рік настрій господині року буде змінюватися, в залежності від вашої поведінки: то вона подарує чудове самопочуття і хорошу стабільність в матеріальній сфері, то влаштує різного роду сварки і конфлікти, як в родині, так і на роботі.

Рік Собаки для Дракона

Для представників цього вогненного знака 2018 рік виявиться не найбільш стабільним і спокійним періодом. Якщо Драконам здасться, що удача й успіх повністю на їхньому боці, потрібно приготуватися до різкого і несподіваного падіння. Багато Драконів уже в першій половині року можуть почати скаржитися на долю, звинувачуючи Собаку в несправедливому і упередженому ставленні до себе коханих. Але тільки вони самі зможуть змінити сформований порядок подій.

Рік Собаки для Тигра

Період правління Собаки для Тигрів виявиться часом непростим, що вимагає великих витрат енергії. У 2018 році Тигри продовжать зі своєю вражаючою цілеспрямованістю крок за кроком наближатися до того, що позначили для себе як головну мету ще в минулому році. Поки світом править Собака, перед вами з’явиться багато нових напрямків розвитку, але слідувати ним ви не ризикнете. Господині цього року дуже сподобається відмова від азарту, адже Собака і сама дбає про граничну простоту і інших наставляє йти тільки прямою дорогою. Саме так і буде виглядати ваш життєвий шлях.

Рік Собаки для Бика

У 2018 році Бики зуміють проявити свої таланти і здібності, а Земляна Собака допоможе вирішити проблеми. Впертості Бичкам не позичати, і в рік Собаки ви подолаєте будь-яку перешкоду. Але ось ріжки вам не знадобляться – конкуренти знепритомнюють від одного вашого вигляду, а шахраї готові провалитися крізь землю від сорому. Багатьом Бикам захочеться чогось новенького – нема чого соромитися, адже ви досить довго носили маску непробивних і непохитних хлопців, можна і політати, якщо дуже хочеться.

Рік Собаки для Щура

У 2018 році Щур забуде про проблеми – добра Собака нікого не образить. Але користуватися чарівністю в корисливих цілях милим Щурам не потрібно – жовта господиня року любить, коли все по-чесному. Принаймні, зачаровувати начальників і партнерів бажано за допомогою професійних талантів, а гарні очі стануть в нагоді Щурам в іншому місці. Здібностей у вас море – можна і справу відкрити, було б бажання, і настрій.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*