Рідним загиблих бійців пропонують відпочити у “Лісовій пісні”

01.09.2017 / Новини

У цьому році на оздоровлення членів сімей волинських героїв, які не повернулися з війни на Сході України, в обласному бюджеті передбачено 700 тисяч гривень. Із них освоєно всього 260 тисяч.

Отже, до кінця року ще 200 осіб можуть відновити своє здоров’я в санаторіях обласної комунальної власності “Лісова пісня” та “Пролісок”.

Про це йшлося на засіданні постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства, – пише “Волинь-нова”.

Аби реалізувати Регіональну програму підтримки учасників антитерористичної операції та членів їхніх сімей на 2017 рік, було запропоновано оздоровлювати і родини загиблих майданівців та тих воїнів АТО, які зникли безвісти.

Профільна комісія також підтримала проект рішення Про внесення змін до Регіональної цільової програми соціального захисту населення на 2015-2018 роки.

Зокрема, пропонується передбачити 260 тисяч гривень для щомісячної доплати ветеранам ОУН-УПА, які проживають на території Волині, у зв’язку з відзначенням 75-річчя утворення Української Повстанської Армії.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*