Рятувальники продовжують превентивні заходи для збереження врожаю від пожеж

25.07.2019 / Новини

У середу, 24 липня на території Любомльщини у Любомльському районі співробітники ДСНС продовжили інформаційні рейди у місцях збирання врожаю.

Зокрема відвідали сільгосппідприємство «Віта» у селі Городнє, де провели протипожежні інструктажі з працівниками та власниками підприємства, а також поінформували громадян, які збирали врожай на власних земляних паях.

Рятувальники закликали аграріїв ретельно виконувати протипожежні вимоги, бути обережними при використанні відкритого вогню, а також не спалювати стерню та післяжнивні залишки а полях. Натомість рекомендували переорювати угіддя, що сприятиме збагаченню грунтів.

Крім того, співробітники Служби порятунку ознайомилися з діяльністю місцевої пожежної команди селища Головне. Рятувальники наголосили на важливості утримання пожежної техніки команди у справному стані для оперативного реагування на імовірні надзвичайні події.

Як свідчить статистика, торік працівники МПО 46 разів долучалися до ліквідації пожеж у районі, а уже за перше півріччя цього року приборкали 27 пожеж.

Під час профілактичних заходів учасники рейдової групи поширили серед громадян друковані матеріали з роз’ясненнями вимог безпеки під час збирання врожаю.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*