Резервістів Любомльщини кличуть на військові збори

23.12.2017 / Новини

За планами Збройних Сил України, у першому кварталі 2018-го року триватиме підготовка резервістів першої черги.

Зокрема, з 24-го січня по 22-ге лютого на базі військової частини м. Володимир Волинський відбуватимуться навчальні збори резервістів оперативного резерву першої черги, – йдеться на сайті Любомльської райдержадміністрації.

Мета зборів комплексна, починаючи від вдосконалення індивідуальних навичок резервістів з урахуванням сучасної специфіки виконання армійськими підрозділами завдань, до бойового злагодження в складі свого підрозділу та військової частини.

На даний час військові комісаріати Волині здійснюють заходи щодо оповіщення, виклику, проходження медичного огляду усіх резервістів оперативного резерву першої черги.

Резервісту на час проведення зборів гарантується збереження робочого місця, державне страхування, харчування, безкоштовне медичне забезпечення. Йому компенсується середньомісячна зарплатня на підприємстві та виплачується грошова виплата за час підготовки (від 4800 до 6400 грн.), добові за кожен день перебування у частині, а ті, хто не працюють, отримують мінімальну зарплату – 3200 грн.

По закінченню зборів, резервістам виплачуватиметься сума, в залежності від військового звання та посади. Також, військовим комісаріатом організована доставка до місць проживання.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*