Ремонтні роботи в окрузі на Волині здійснюватимуться за системою Prozorro

02.08.2016 / Новини

Освоювати кошти субвенції на встановлення майданчиків та проведення ремонтних робіт у 19 окрузі варто з використанням системи закупівель Prozorro, використавши якісні та безпечні матеріали й порадившись із громадою.

На цьому наголосив народний депутат Ігор Гузь під час зустрічей із сільськими головами Іваничівського, Володимир-Волинського та Любомльського районів.

Про це інформує прес-служба нардепа.

Уряд врахував пропозиції народного депутата України Ігоря Гузя і виділив понад 12 мільйонів гривень на соціально-економічний розвиток його виборчого округу.

Кошти спрямують на встановлення 77 дитячих та спортивних майданчиків, а також проведення ремонтних робіт в соціальних закладах у двох містах та трьох районах округу. На кожен майданчик заплановано близько 80 тисяч гривень. Наразі головне завдання місцевих рад — вчасно та правильно розробити проектно-кошторисну документацію.

“Який має бути майданчик і місце його розташування вирішуватимуть сільський голова і громада. Так само я не втручаюся у пошук підрядника. У нас є система Prozorro, раджу використовувати цю систему. Для роботи треба вибрати якісні та надійні матеріали, щоб все було довговічним і надійним для дітей”, — наголошує нардеп.

Після встановлення майданчики мають бути на балансі сільрад. Народний депутат також просить сільських голів разом із мешканцями навести лад на території біля майданчиків і зробити урочисте відкриття, щоб ця подія стала таким собі святом для кожного села чи селища.

Ігор Гузь особисто інспектуватиме перебіг робіт кожного об’єкта та освоєння державних коштів в окрузі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*