Рекреаційний пункт “Машівський бір” чекає на осінню гостину (фото)

14.10.2016 / Новини

Прекрасне місце для зупинки та відпочинку на лоні лісової природи на території Любомльського району – великий рекреаційний пункт «Машівський бір».

Місцина давня, влаштована тут лісівниками ще 40 років тому, але привабливості і гостинності своєї не втратила.

Протягом чималого періоду свого існування рекреаційний пункт оновлювався. Суттєво реконструювали його і цього року, — йдеться на сайті Волинського обласного лісового та мисливського господарства.

«Машівський бір» розташований на автотрасі міжнародного значення, – розповідає лісничий Любомльського лісництва Держпідприємство «Любомльський лісгосп»Андрій Карпович.

“Тут часто бувають люди як з інших областей України, так і з-за кордону. Тому такий відпочинковий пункт має створювати гарне враження про наш район. Цього року ми повністю замінили огорожу навколо та дахи на альтанках,  а також значно розширили територію рекреаційного пункту. Встановили дві просторих бесідки, дві конструкції із гойдалками, спускними гірками і пісочницями для дітей та дві окремих гойдалки. Виклали доріжки бруківкою. Для постачання води встановили колонку. Кожен день, а особливо у свята, відпочиваючих тут багато. Сподіваємося, тепер і місця вистачить, і перебування тут буде приємним. Рекреаційний пункт підтримується у належному стані, тож і від відвідувачів чекаємо культурного і дбайливого ставлення”, – зауважив лісничий.

unnamed-2

unnamed-3

unnamed-24

unnamed

2 Коментарів Рекреаційний пункт “Машівський бір” чекає на осінню гостину (фото)

  1. Перше фото не відповідає дійсності, або пишіть тоді про гарний готельний комплекс “Машівський бір”

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*