Реєстрацію на теренову гру «Звитяга – 2016» продовжено

16.04.2016 / Новини

На численні прохання бажаючих організатори “Звитяги-2016” ГО «ВМР «Національний Альянс» продовжують реєстрацію на Всеукраїнську молодіжну спортивно-патріотичну теренову гру до 25 квітня 2016 року! Поспішайте зареєструватися – кількість місць обмежена! Захід відбудеться з 6 по 9 травня на теренах «колиски» УПА – у Цуманських лісах.

Охочі пройти фізичну і моральну підготовку, взяти участь в інсценізованих боях, живучи чотири дні у партизанських умовах, продемонструвати готовність захищати Україну – повинні заповнити онлайн-анкету за посиланням http://zvytjaga.org.ua/zholoshennja-on-line/.

«Звитяга» вже традиційно із 2006 року відбувається у Волинських лісах і, за десятиліття, зуміла виплекати багатьох представників української еліти, серед яких народні депутати, музиканти, поліцейські, воїни АТО, керівники державних структур та багато інших.

Перший Голова Ради Вищих Спостерігачів – Ігор Гузь, зараз є Народним депутатом України.

Сотенний Сотні ім. Перця у 2011-2014 роках – Мерчук Сергій, зараз очолює Рівненську патрульну поліцію.

Бунчужний однієї з сотень «Звитяги» протягом декількох років – Сергій Мартинюк, тепер лідер гурту Фіолет та арт-директор фестивалю «Бандерштат».

Сотенний у 2006-2011 р.р. – Павло Данильчук, зараз очолює Волинський осередок руху «Народний Контроль».

Сотенний у 2006-2011 р.р. – Бокоч Андрій, на сьогоднішній день помічник-консультант Народного депутата України Ігоря Гузя.

Учасник перших «Звитяг» – Ігор Кулик, тепер начальник управління Українського інституту національної пам’яті, колишній голова державного архіву СБУ України.

Учасник всіх Звитяг, бунчужний – Олександр Гуч, Герой Революції гідності, а з 2015 року – сільський голова Дернівської об`єднаної громади.

Комендант табору у 2014 році – Майя Москвич, зараз є воїном в АТО у полку «Миротворець», була керівником «Національного Альянсу» у 2013-2015 рр.

“Звитяга” для сильних і незалежних, вона виховує справжніх патріотів, додає наснаги та внутрішньої мотивації до здійснення своєї мети. Гартуй свій дух, тренуй волю, будь як повстанець, поїдь на Звитягу і ти побачиш, що таке справжній українських дух боротьби та перемоги!

З деталями теренової гри «Звитяга» можна ознайомитися на сайті: http://zvytjaga.org.ua/

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*