Радник Сапожнікова назвав депутатів та громадських активістів «зборищем»

08.09.2020 / Новини

Радник Нововолинського міського голови Володимир Рожелюк назвав депутата обласної ради, помічників народного депутат Ігоря Гузя та громадських активістів «зборищем». Сталося це на позачерговому засіданні сесії Нововолинської міської ради, 8 вересня. 

Володимир Рожелюк у своєму виступі дорікнув народному депутату Ігорю Гузю, що він облаштовує дитячі майданчики, проте не дбає про міську лікарню, – пише Нововолинський інформаційний портал.

«Замість того, щоб давати на дитячі майданчики, може б на лікарню дали? Ні, бо там не пропіаришся», – сказав радник Сапожнікова.

Помічник народного депутат Андрій Бокоч заперечив і наголосив, що Ігор Гузь чимало зробив для міської лікарні.

«Завдяки нардепу на капремонт операційного блоку хірургічного відділення та придбання обладнання Нововолинської міської лікарні із державного бюджету виділено 1 мільйон гривень. А за кошти фонду «Тільки разом» облаштували підлогу в хірургічному відділенні», – прокоментував Бокоч.

Крім того, на початку карантину Ігор Гузь у співпраці з колегою-нардепом Ігорем Палицею добився, щоб з фонду «Тільки разом» та обласного бюджету виділили кошти на ліки, захисні засоби та медичні вироби для медичних установ округу №19, в тому числі Нововолинської міськлікарні.

Рожелюк, вкотре проявивши свою необізнаність у справах міста, заперечував, що нічого не було зроблено. Його самодурство активісти, серед яких депутат обласної ради Алла Лісова, помічники нардепа та місцеві жителі, сприйняли з обуренням та вигуками «Ганьба!». За що Володимир Рожелюк обізвав їх «зборищем».

Гріш ціна такому раднику, який взагалі не орієнтується у тому, що відбувається в місті, які ремонти проводяться. Це ще один доказ того, що у команді Віктора Сапожнікова працюють непрофесіонали та випадкові люди, які поняття зеленого не мають, чого потребує громада.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*