Пункти пропуску, обміління озер, бурштин та ліси: які завдання отримав новий очільник Волині

04.12.2019 / Новини
(фото: Волинська ОДА. На фото: Юрій Погуляйко)

Перший заступник керівника Офісу Президента України Сергій Трофімов озвучив пріоритетні напрямки роботи нового голови Волинської обласної державної адміністрації Юрія Погуляйка. 

Представлення Погуляйка відбулося у вівторок, 3 грудня, в будівлі обласної ради, пише Конкурент.

Так, очільнику області доручили розібратися з обмілінням Шацьких озер та провести їхнє оздоровлення, припинити незаконний видобуток бурштину й вирубку лісів, розвивати транскордонний напрям та туризм, залучати інвестиції.

“Волинь – прикордонна область. Бачимо, що наявні міжнародні пункти пропуску не справляються з потоком транспорту. Потрібно відкривати та облаштовувати нові. Необхідно розібратися з обмілінням озер, оздоровити їх, довівши до належного стану меліоративні мережі. Важливо впорядкувати суб’єктів туристичних послуг. Враховуючи легалізацію їхньої діяльності. Думаю, що ви озвучите ще чимало питань. Вирішення кожного із них наближатиме нас до поліпшення життя громадян”, – зазначив Трофімов.

Своєю чергою Юрій Погулякайко зазначив, що лише спільними силами можна вирішити проблеми області:

“Ми повинні розвернути державну політику обличчям до простих громадян, забезпечити економічне зростання та запровадження соціальних стандартів, наближених до європейських”.

Окрім цього, він зазначив, що хоче бачити у своїй команді “патріотів та професіоналів” і розповів, як буде працювати на посаді:

“Мій план роботи містить як стратегічні проєкти на довгострокову перспективу, так і конкретні кроки, що будуть реалізовані найближчим часом. Запевняю, що всі мої дії будуть спрямовані лише на користь держави”.

Нагадаємо, що депутати Волиньради та Луцькради зверталися з проханнями до Президента України Володимира Зеленського не призначати ексміліціонера з Донбасу керівником області.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*