Пульмо: у дитсадку відкрили додаткову групу (ФОТО)

12.12.2017 / Новини

У селі Пульмо виникла необхідність відкрити ще одну групу у дошкільному навчальному закладі.

Про це керівництво району та депутатів – членів комісії Шацької районної ради з питань ефективного використання коштів районного бюджету закладами комунальної власності райради, які побували в закладі з виїзним засіданням у закладах соціальної сфери Пульмівської сільради, розповіла завідуюча дошкільним навчальним закладом, – пише Район.Шацьк.

Нині там виховується 46 дітей (в тому числі й дітки із сусідніх сіл), на черзі – ще 25 заяв від батьків. Відповідно є потреба у відкритті третьої групи.

Серед проблем дошкільного закладу – відсутність приміщення для проведення святкових заходів та спортивної кімнати (для цього у спальній кімнаті виносять усі ліжка). Варіантом вирішення проблеми є перенесення харчоблоку у вільне приміщення біля котельні, яке ще потрібно облаштувати відповідно до санітарних норм, натомість у кухні цілком вистачатиме місця для святково-спортивної зали.

Як зазначив Руслан Кушнір, Пульмівський сільський голова, ще потребує заміни паркан закладу (зараз дитсадок огороджений старою сіткою). В майбутньому планують її замінити на металопрофіль.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*