Пульмівчани зібрали необхідні речі бійцям на передову

27.07.2016 / Новини

Парафіяни Свято-Миколаївського храму села Пульмо зібрали продукти харчування, які передали волонтерам Шацької районної громадської організації «Небайдужі».

Акція відбулася з ініціативи настоятеля храму протоієрея Олександра Черевка.

Про це інформує “Район.Шацьк”.

Віряни з села Пульмо з самого початку бойових дій на сході України активно долучаються до збору продуктів харчування, одягу та коштів для військовослужбовців передової.

Попри те, що більшість місцевих бійців АТО уже демобілізовані і перебувають вдома, пульмівчани і на цей раз проявили патріотизм і небайдужість. Принесли до церкви банки з салом, м’ясними, рибними та овочевими консервами, варенням, макарони, крупи, чай, каву, цукор, горіхи, приправи, сірники тощо.

-Ми вдячні парафіянам і особливо отцю Олександру за їхню небайдужість у час, коли багато людей сприймають війну як щось другорядне, далеке і таке, що їх не стосується. Волонтери, які й досі організовують поїздки у зону АТО, знають, що бійці мають потребу в продуктах харчування і завжди щиро дякують за допомогу, – розповідає Неля Сацюк, голова районної громадської організації «Небайдужі».

Зібрані продукти доставлять у місто Любомль, звідки місцеві волонтери відвезуть їх бійцям у зону АТО.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*