Прикордонники виявили на Волині мотодельтаплан контрабандистів (ФОТО)

13.08.2018 / Новини

Сьогодні вночі військовослужбовці Львівського прикордонного загону почули шум двигуна та за допомогою тепловізора зафіксували політ мотодельтаплану неподалік державного кордону. 

У ході подальших оперативних і пошукових заходів можливих правопорушників виявили на старій злітно-посадковій смузі біля населеного пункту Старий Порицьк, що у Волинській області.

Про це інформують у Держприкордонслужбі.

При наближенні мобільної групи прикордонників літальний апарат, який знаходився на смузі, відразу здійнявся в повітря. На місці охоронці кордону виявили двох громадян України разом з автомобілем литовської реєстрації. В транспортному засобі знаходилися 14 пакунків сигарет.

А під час подальших пошукових заходів спільно зі співробітниками Національної поліції неподалік також виявили ще два покинутих автомобілі “УАЗ” та “Опель”. У транспортних засобах знаходилось 9 пакунків із тютюновими виробами, одяг та шолом пілота.

Тютюнові вироби – а це понад 20,5 тисяч пачок сигарет, три автомобілі, речі осіб, які, скоріш за все, використовувалися у протиправній діяльності, передано представникам Національної поліції.

Стосовно двох затриманих осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 185-10 КУпАП, так як під час затримання вони спробували вдатися до втечі. Крім того, направлено повідомлення про виявлення ознак злочину за ст. 204 ККУ щодо незаконного виготовлення, зберігання, збуту або транспортування з метою збуту підакцизних товарів.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*