Прикордонник “погорів” на хабарі у 10 тисяч гривень (ВІДЕО)

27.03.2018 / Новини

Щоб отримати кошти охоронець кордону залучив посередника.

Про це повідомили у прес-центрі Держприкордонслужби.

Зокрема, учора в рамках кримінального провадження затримано інспектора Чернігівського прикордонного загону Державної прикордонної служби України.

Затримання хабарника проводилось співробітниками Управління внутрішньої та власної безпеки Адміністрації Державної прикордонної служби України під процесуальним керівництвом військової прокуратури Центрального регіону України.

Через посередника військовослужбовець отримав від громадянина України частину неправомірної грошової вигоди у розмірі 2800 гривень. Кошти він узяв за сприяння у працевлаштуванні вказаного громадянина на військову службу до прикордонного загону. Загальна сума неправомірної вигоди, яку зловмисник мав намір отримати за свої “послуги” становила 10 тисяч гривень. Для отримання коштів військовослужбовець залучив посередника.

Наразі щодо порушника складено протокол про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 369-2 КК України та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади. Тривають невідкладні слідчі дії.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*