Причиною пожежі в дитячому таборі «Вікторія» в Одесі став увімкнений кип’ятильник

18.11.2017 / Новини

Пожежа у дитячому таборі “Вікторія” в Одесі, яка забрала життя трьох дітей, виникла через увімкнений кип’ятильник.

Про це йдеться у експертному висновку, повідомив радник начальника одеської поліції Руслан Форостяк.

«Слідчі та експерти просили два місяці на висновки про причини пожежі, сьогодні акт експертизи став публічним. Пожежа сталася по причині забутого та увімкненого звичайного дешевого кип’ятильника в одній із кімнат, де мешкав вихователь», – написав він на сторінці у Facebook.

«Експертиза визначила, що пожежа почалася в житловому приміщенні кімнати №4 на першому поверсі корпусу № 5 в тому місці, де стояла тумбочка. У цій кімнаті жила художній керівник танцювального ансамблю Адель Т. Єгорова», – пише з посиланням на висновки ДСНС одеське видання «Таймер».

У тексті розслідування зазначено, що Єгорова виходила зі своєї кімнати, а потім, вже повертаючись, побачила в альтанці біля будівлі вожатих і представника адміністрації Вікторії і приєдналася до них. Після розмов в альтанці вона, нарешті, пішла до себе і побачила вогонь у вікнах своєї кімнати.

«Простіше кажучи, причиною пожежі став забутий художнім керівником Аделі кип’ятильник. З чуток, Єгорова забула його, тому що поспішала на вечірню планерку керівництва табору, що і призвело до пожежі, у якій загинули три дівчинки», – пише видання, додаючи, що висновки експертів викладені на 29-ти сторінках.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*