Протистояння нардепів в ефірі: чому Італія хоче відмінити санкції проти Росії (ВІДЕО)

09.08.2016 / Відео, Новини

У прямому ефірі телеканалу “112 Україна”  народні депутати опозиційних політичних сил обговорювали, чому Італія хоче відмінити санкції проти Росії. У ході дискусії Ігор Гузь (“Народний фронт”) назвав Євгена Мураєва (“Опопзиційний блок”) представником “п’ятої колони” Росії.

“У Європі є яскрава “п’ята колона” Російської Федерації. Це крайньоправі і крайньоліві політики. Це проросійська “Ліга Півночі” та партія “П’ять зірок” – популісти в Італії. Але все ж провладна політична партія Італії тримає свої зобов’язання перед Україною і не надала голоси, аби скасувати санкції проти Росії. Я не сумніваюся, що йдуть фінанси з боку Росії й, таким чином, через свою агентуру вона хоче вплинути на ситуацію,”- зазначив народний депутат Гузь, який представляє в Парламенті й Любомлььщину.

Ще один гість студії Євген Мураєв –  депутат Верховної Ради, член парламентського комітету з питань податкової та митної політики від партії «Опозиційний блок». У 2014 році  став власником телеканалу News One, сайту MIGnews та харківського інтернет-каналу «Робінзон ТВ».

З початком російсько-української війни зайняв відкриту проросійську позицію. Активно виступав за збереженя пам’ятників та інших символів тоталітарного комуністичного режиму, як «історичної і культурної пам’яті». Є прихильником зміни державного устрою України з унітарного на федеративний.

 “Санкції – це відсутність ринку, звільнення людей, втрата прибутку. Вони мають двосторонній порядок. Тобто приносять збитки й Європі. Ми жаліємось, що ті країни з нами не солідарні. Багато партій закордонних нарікають, що якщо українці самі собі не хочуть помагати, то чому ми повинні через них страждати і відмовлятися працювати.  У президента України на території Росії працює Ліпецька фабрика, яка постійно сплачує податки. Як ви думаєте, куди ті гроші йдуть? Вони йдуть в бюджет, з якого фінансується російська армія. Тому світ така позиція вже дістала: чого вони мають втрачати щось через тих, хто сам собі ворог. Я не думаю, що Росія може впивати на Італію. Там живуть також свідомі люди.”- висловив свою думку Мураєв.

На завершення Ігор Гузь відверто розкритикував Мураєва й назвав представником “п’ятої колони” Росії в Україні:

“Позиція Мураєва давно відома. Він є серед представників тієї “п’ятої колони”, про яку я говорив, тут у нас. Він робить все можливе, аби Російська Федерація переламала ситуацію в Україні. Сили помірковані в Європі стоять на позиціях України.”

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*