Просять допомогти дівчині з Гупалів: рідні продали усе та набрали кредитів на операції

24.09.2019 / Новини

Небайдужих волинян просять допомогти 18-річній Іванці Гаджало із села Гупали Любомльського району.

Одна мить поділила життя дівчини на «до» і «після» , – пише видання Вісник.

«До» вона була студенткою Шацького технікуму, красунею, яка мріяла відкрити власне сімейне кафе. «Після» були операції, страждання, боротьба за життя.

Ввечері 10 березня 2018 року автівка, у якій їхала Іванка, потрапила в аварію. Там ще було троє людей та постраждала вона одна. Поки лікарі рятували життя дівчини, було втрачено час для відновлення щелепи.

У Київській обласній клінічній лікарні лікарі жахнулися – з її голови вийняли жменю скла. Обличчя складали, як мозаїку. На операцію у Києві скидалися усім світом. Іванка надзвичайно раділа, коли знаменитий пластичний хірург родом з Турійська Ростислав Валіхновський пообіцяв їй повернути красу. Безплатно, але за однієї умови – їй потрібно реконструювати щелепу, адже щелепна хірургія – не його профіль. Днями Іванка пережила уже четверту операцію. Попередні не дали результату – кістки не приживаються.

Мама Іванки Наталія Ціпяшук у відчаї – родина уже продала все, що могла, взяла кредити. Остання операція вартує 120 тисяч гривень. Тож жінка просить усіх, хто може допомогти.

Номер картки у Приватбанку: 4731219107797650 (Наталія Василівна Ціпяшук).

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*