Прокуратура розслідує махінації з землею довкола Світязя

18.07.2018 / Новини

Волинська обласна прокуратура розслідує два кримінальні провадження щодо службових осіб Головного управління Держгеокадастру у Волинській області через зловживання з виділенням земельних ділянок довкола озера Світязь Шацького району.

Як стало відомо “ВолиньUA” з поінформованих джерел, одне з кримінальних правопорушень – від 13 червня 2018 року, за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України щодо службових осіб Головного управління Держгеокадастру у Волинській області, які всупереч вимогам законодавства, шляхом зловживання службовим становищем, за участю військовослужбовців Збройних Сил України, вчиняли дії та приймали відповідні рішення про надання у власність фізичним та юридичним особам земельних ділянок, які виділялися з цінних земель державної власності, чим заподіяли тяжких наслідків інтересам держави.

Триває також розслідування кримінального провадження від 12 березня 2018 року – за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 364 КК Укркаїни щодо службових осіб Головного управління Держгеокадастру у Волинській області, які без узгодження з органами місцевого самоврядування передали громадянам земельні ділянки на території Шацького району.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*