Програма “Доступне житло” відновила роботу в Україні

01.12.2018 / Новини

Програма “Доступне житло”, яку проводить Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву, була відновлена у 2018 році.

28 листопада перші 13 сімей, які зареєструвались для участі у програмі, підписали договори, інформує прес-служба Держфонду.

Для них програмою передбачене будівництво чи придбання доступного житла в Іпотечному центрі по Києву та Київській області.

Після підписання угод сім’ї отримають можливість вносити на відкриті рахунки частину суми обраного житла і отримувати підтримку від держави.

У Держфонді зазначають, що на сьогодні для участі у програмі зареєструвалися понад 9 тисяч бажаючих, а вже до кінця року приблизно 300 українських родин отримають житло завдяки цій програмі.

10 жовтня 2018 року Кабмін прийняв постанову №819 “Деякі питання забезпечення громадян доступним житлом”, яким затвердив порядок надання державної підтримки та забезпечення громадян доступним житлом і порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання державної підтримки для будівництва (придбання ) доступного житла.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*