Проект Шацької селищної ради – серед переможців обласного конкурсу громадських ініціатив

22.06.2016 / Новини

Визначено переможців обласного конкурсу проектів місцевих ініціатив 2016 року.

На їх реалізацію в обласній казні було передбачено більше мільйона гривень. Вартість кожного проекту не повинна перевищувати 100 тис. грн., співфінансування громади – 10%. Експертна комісія визначила 11 проектів, які повинні бути реалізовані до кінця цього року.

Про це повідомляє прес-служба Волинської обласної ради.

Проект Шацької селищної ради “Впровадження роздільного збирання компонентів твердих побутових відходів – шлях до покращення санітарного та екологічного стану селища Шацьк” – переміг в обласному конкурсі громадських ініціатив.

У конкурсі відзначилися ініціативи з Любомльщини. Громадська організація “Гущанські патріоти” представляла проект “Покращення надання медичних послуг Гущанською амбулаторією загальної практики та сімейної медицини шляхом реконструкції систем опалення, водопостачання та каналізації”.

Конкурсна рада з проведення обласного конкурсу проектів місцевих ініціатив рекомендувала облраді внести зміни до Програми розвитку місцевого самоврядування у Волинській області на 2016-2018 роки в частині збільшення ресурсів обласного бюджету, спрямованих на проведення конкурсу, на 1,2 млн. грн.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*