Проблеми сіл на Любомльщині: відсутність дорожніх знаків та шкільні парти з минулого століття (ФОТО)

31.05.2017 / Новини

Минулого тижня депутат Волинської обласної ради Юрій Гупало працював у Любомльському районі.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Так, волинського депутата неприємно вразило те, що при в’їзді та виїзді у село Гороховище не має дорожніх знаків, а у школі – парти з минулого століття.

“Переймався проблемами, які турбують громаду. Було проведено прийом громадян, цікавились проблемами садочків, шкіл та амбулаторій. Вкрай поганий стан доріг між селами Згорани, Столенські Смоляри, Будники, Рогові Смоляри, Гороховище-Забужжя. Дуже неприємно те, що село Гороховище навіть не має при в’їзді і виїзді дорожніх знаків. Таке враження, що ті села просто забуті!!! В школі парти стоять 1971-го року, на яких просто неможливо фізично дітям навчатись. Парти ремонтувались силами вчителів багато разів, але ресурс вже повністю вичерпався і навіть їх відновито неможливо”, – написав Юрій Гупало.

Однак, депутат відмітив і позитивні моменти.

“Але є й позитивні моменти, для прикладу в амбулаторії в селі Гуща зроблений євроремонт в палаті для денного стаціонару на 5 місць( мною було завезено 10 лікарських ліжок, постіль, 5 тумбочок, стільці та столи). На прийомі громадяни в основному просять відремонтувати дороги, садочки, школи, допомогти оформити документи на землю, посприяти у виділенні путівок в “Лісову Пісню”, просять кошти на відновлення будинку, що згорів (виділив свої кошти жительці с. Миловань). Найближчим часом буде відремонтовано дороги з с. Старовойтове-с.Забужжя, с.Підлісся-с. Новоогрузьке,с.Полапи-с.Борове. Максимум сприятиму у вирішенні питань, які є на порядку денному у громад Прибужжя”, – резюмував обранець.

 

1 Коментар Проблеми сіл на Любомльщині: відсутність дорожніх знаків та шкільні парти з минулого століття (ФОТО)

  1. Однак начальник райво гожа пава ніц не робить лише верещить на всіх і вся.хамка яких світ не видів.всіх змушує вступати в пзу в робочий час.розбила шкільний автомобіль виділений для дітей сиріт.рідна сестра по школах возить продукти і не тільки.як за іі підписом можуть іти кошти рідній сестрі? Хабарниця.культури ноль.освіта плаче за колишнім начальником.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*