Про сесії міськради, місцеву владу та рішення балотуватись у мери: ефір з Борисом Карпусом

09.09.2020 / Відео, Новини

Влада Нововолинська не чує нікого і те, що відбувається в місті, набридло. Люди, з якими ми спілкуємося в дворах, хочуть змін. Я готовий взяти на себе відповідальність, – розповів кандидат на посаду міського голови Нововолинська Борис Карпус у студії БУГу.

Розмову вели після позачергової сесії Нововолинської міської ради, 8-го вересня, на якій розглядали питання роботи Нововолинської лікарні.

“Дуже цікава сесія була. Її ініціювали депутати, які вислухали лікаря Магомеда Магомаєва і ситуацію в закладі. Вони мабуть перші, хто його вислухав. Адже до того лікар звертався неодноразово до адміністрації лікарні, до керівництва міста і його ніхто не чув. Сесія, як на мене, була фестивалем гноблення людини, яка має власну думку”, – зауважив Борис Карпус, який був присутній на засіданні разом із представниками своєї команди.

Він також додав, що на сесіях міськради порушують регламент, а те, як реагують на висловлювання депутатів – неприпустимо.

“Після кожного виступу депутата голова відкоментовує його слова. Це є грубе порушення регламенту. Депутати є обранцями громади і мають вносити свої зауваження”, – говорить Борис.

Окрім обговорення сесії, у студії поговорили і про те, чому Борис Карпус вирішив балотуватися на міського голову Нововлинська і основні моменти його програми. Та в чому полягає співпраця з народним депутатом Ігорем Гузем, адже зачасту вони виступають разом. Борис також розповів про людей, в команді з якими він разом буде йти в міську раду.

Детальніше – в ефірі БУГу:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*