Презентували інтерактивну карту Нововолинська. ВІДЕО

07.08.2020 / Відео, Новини

Нововолинськ отримав власну інтерактивну карту, на якій кожен користувач інтернету може побачити, що було зроблено у місті за останні п’ять років.

Її презентував помічник народного депутата Ігоря Гузя Борис Карпус в прямому ефірі телеканалу «Аверс», – передає Нововолинський інформаційний портал.

«Багато людей запитують, що було зроблено нами, як командою нардепа. Щоб кожному особисто не розповідати про ці величезні напрацювання, ми розробили інтерактивну карту, яка показує наглядно, де які  ініціативи та проекти, які були підтримані та реалізовані», – розповів Борис Карпус.

Карта включає в себе об’єкти, які були профінансовані субвенцією соціально-економічного розвитку із державного бюджету у Нововолинську та в селищі Благодатному, а також відображає об’єкти, які з’явилися у місті за кошти фонду Ігоря Палиці.

«Це гугл-карта, на якій позначені об’єкти. Людина заходить, клікає на об’єкт і їй висвітлюється інформація про нього. Для прикладу, в минулому році закінчилась реконструкція басейну для діток у садочку №9 – там є інформація з фотографіями, яким басейн був до того і який він зараз, і скільки державних коштів пішло на це», – пояснив помічник нардепа.

За його словами, за останні 5 років на соціально-економічний розвиток Нововолинська та Благодатного вдалося залучити понад 16 мільйонів гривень державних коштів за сприяння народного депутата Ігоря Гузя.

Борис Карпус наголосив, що створену інтерактивну карту планують доповнювати майбутніми напрацюваннями у місті.

«Це тільки початок, є багато ідей, що ще можна додати до інтерактивної карти: систему Smart city, камери відеоспостереження… Речі, які будуть практично допомагати людині та робити її життя комфортним. Якщо людина отримує картку нововолинця, реєструється в системі Smart city, їй будуть приходити повідомлення, коли і де не буде води, світла, на коли заплановані ремонтні роботи», – розповів Борис Карпус.  

Інтерактивна карта є у вільному доступі за посиланням https://bit.ly/31gv2t9.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*