Презентували глянцевий журнал про Княже місто Волині (ФОТО)

19.05.2018 / Новини

У п’ятницю, 18-го травня, у бібліотеці СНУ імені Лесі Українки відбулася презентація глянцевого журналу “Маршрут №1 Володимир-Волинський”.

Як пише БУГ, глянцевий журнал цьорогіч став четвертим випуском і повністю присвячений місту Володимиру-Волинському.

Видавництво журналу відбувається під патронатом Всеукраїнської газети “День”.

…Я вже не раз говорила, що Володимир – це не районний центр, а друга столиця Київської Русі. Але для мене він – і Волині столиця. Є адміністративний центр – Луцьк, а є й духовна столиця. Це Володимир. Володимирська держава, Лодимерія, має велику історію…, – поділилася головний редактор газети “День” Лариса Івшина.

На презентації глянцю побував Ярослав Матвійчук, перший заступник міського голови Володимира-Волинського. Посадовець наголосив, що саме такі видання допомагають популяризувати древнє місто для туристів з усієї країни та не тільки.

Голова Волинської ОДА Олександ Савченко також відвідав презентацію. Чиновник наголосив, що наразі вивчає Волинь і вникає у її буденність. А також подякував за такі видання.

В цей день видавці поруч із журналом ще відкрили фотовиставку “Фотосинтез”, зібрану з усієї країни. Фото оглянули гості, студенти та викладачі Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки, в бібліотеці якого і відбувся захід.

Після офіційної частини презентації була можливість долучилися до діалогу на національну тематику, тут же головред “Дня” Івшина презентувала книгу “Корона, або Спадщина Королівства Руського”, один із розділів якої теж присвячений нашому місту. До слова, вже зовсім скоро володимирчани зможуть власноруч познайомитись з цим виданням у міських книгозбірнях.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*