Представники Вишнівської ОТГ дізнавалися, як дбати про екологію (ФОТО)

25.03.2019 / Новини

19 березня у Машівському НВК “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад” відбулася зустріч з представниками Волинського обласного еколого-натуралістичного центру.

Під час семінару-практикуму на тему: “Інтеграція еколого-натуралістичної діяльності в освітній простір територіальної громади” методистами ВОЕНЦ було охарактеризовано основні напрями діяльності центру, методику навчання, пізнавальну значимість еколого-натуралістичної роботи та аспекти позашкільної освіти в контексті вимог нової української школи, – йдеться на сайті Вишнівської ОТГ.

Голова Вишнівської ОТГ Віктор Сущик зазначив актуальність проблеми еколого-натуралістичної діяльності на сьогоднішній день. Начальник гуманітарного відділу  проаналізував еколого-натуралістичну діяльність в закладах Вишнівської ОТГ та ознайомив в усіх присутніх з чималою кількістю екологічних угідь, лісництв, заказників, фермерських господарств на території Вишнівської ОТГ.

Директор Машівського НВК детально розповів про досвід роботи педагогів школи в екологічно-дослідницькому напрямі, презентуючи чималий внесок учнів та педагогів щодо збереження навколишнього середовища.

Присутніх ознайомили з інтерактивними методами навчання як способом активізації освітнього процесу, інноваційними підходами до організації трудового виховання школярів, зокрема методом “теплих грядок Розума”, реалізація котрого знайшла своє продовження в діяльності гуртків багатьох закладів освіти України.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*