Представники Шацької РДА підтримали всеукраїнську акцію “За чисте довкілля” (ФОТО)

Вже стало доброю традицією у весняну пору дбати про благоустрій та порядок територій населених пунктів, а також територій, що знаходяться за їх межами.

Сьогодні, 5 квітня 2019 року, в рамках проведення всеукраїнської акції “За чисте довкілля” за участі керівництва райдержадміністрації, працівників відділів, управлінь та структурних підрозділів райдержадміністрації, а також представників відділу прикордонної служби “Піща” проведено прибирання придорожніх смуг (від пункту пропуску “Піща” до кордону Республіки Білорусь), – інформує прес-служба РДА.

Саме таким чином привертається увага українського суспільства до нагальних та серйозних проблем, які не можуть бути вирішені без допомоги кожного члена спільноти, адже є надзвичайно важливими.

Такі традиційні весняні толоки сприяють підтриманню загальної чистоти в районі, про яку потрібно дбати протягом усього року та підвищують рівень свідомості українців у даних питаннях.

Загалом, проведення таких заходів, окрім покращення навколишнього середовища, дасть можливість кожному із нас зробити реальний внесок у справу збереження та відновлення довкілля у рідному краї.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*