Правоохоронці прокоментували зіткнення трактора з поліцейським авто у Любомлі

24.04.2018 / Новини

У службовому автомобілі поліцейських пошкоджений бампер та заднє скло.

Про це у коментарі інтернет-виданню “Волинь24” розповіла речниця патрульних Ольга Бузулук.

Нагадаємо, аварія сталася ввечері, 23 квітня, на виїзді з міста. За словами Ольги Бузулук, поліцейські побачили, що трактор не увімкнув сигнал повороту, тож вирішили розібратися у ситуації.

“Патрульні почали наздоганяти трактор. Він якраз проїхав знак Любомль. Поліцейські ззаду подавали сигнал про зупинку. Можливо, водій не побачив його, адже трактор був з причіпом”, – зазначила Бузулук.

Автівка патрульних обігнала трактор, її припаркували та почали зупиняти водія.

“Оскільки трактор тяжкий, він не зміг вчасно загальмувати, і зіткнувся з припаркованим авто поліції”, – сказала речниця патрульних.

На водія трактора оформили три адмінматеріали, зокрема, за те, що не ввімкнув поворот, не зреагував вимогу про зупинку та за вчинення аварії. Тракторист має відшкодувати збитки у судовому порядку.

Читайте також:

4 Коментарів Правоохоронці прокоментували зіткнення трактора з поліцейським авто у Любомлі

  1. Припаркувались серед дороги за 2 метри до завантаженого трактора, що рухається , й почали зупиняти? Тут третій адмінпротокол треба на поліцейських складати за створення аварійної ситуації. Вони що перший день за кермом й не розуміють, що трактор загальмувати не встигне? То хоч би паркувались на узбіччі! А так козлом зробили водія трактора й він має їм ще биту машину відшкодовувати?! Дибіли! Хай подякують, що він і так вчасно зупинився й вони всі під причеп не попали

  2. Підрізати гружонний трактор:):):) за те, що не включив поворота!? На право поворот можна і не включати, тим більше по фото видно, що їхав з Машовської в сторону хлібозаводу. Поліцейські не дотримались дистанції і це повністю їхня вина, а тракторист молодець, бо різкі рухи й груз із причіпа міг повипадати, і наробити біди. А так поліцейські обійшлись – “за їхні виходки” легким переполохом.
    Таке враження, що наші поліцейські змагаються хто вправніше й швидше побє на робочому місці машину, то у Вишневі підрізали авто, тепер трактор, а завтра і потяг спробують зупинити чи ТІРА….:)

  3. Вмикання повороту є обов’язковим, передивіться правила дорожнього руху якщо забули, чи права купували. Можливо поліцейські і не врахували гальмівний шлях навантаженого трактора з причіпом та на фото і сліпий побачить, що авто і трактор стоять за крайньою лінією дорожньої розмітки. Навчіться не порушувати – і не потрібно буде потім поливати когось брудом.

  4. Ніхто брудом не поливає, а костатує факти, крім того особито зтикався майже з таким схожим випадком. Хто повинен нести віджповідальність за так зване “не врахування гальмівного шляху навантаженого трактора з причіпом” і тоді чому поскладали протоколи на водія, розвели його як лоха, думаю суд виправить ситуацію…

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*