Працівники служби зайнятості здійснили виїзний захід у Головненську ОТГ

30.07.2019 / Новини

26-го липня відбувся виїзний захід Любомльської районної філії Волинського обласного центру зайнятості в Головненську ОТГ.

Заступник директора філії Леся Матяшук провела особистий прийом жителів громади.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Надія Акіфєва, фахівець з рекрутингу відділу взаємодії з роботодавцями Леся Стрелець в ході зустрічі ознайомили присутніх з послугами служби зайнятості і вакансіями Луцька, Любомльщини та сусідніх районів. Особливу увагу було звернено на пропозиції робіт із заробітною платою від 6 тисяч гривень.


Також було обговорено питання перспективи зайнятості жителів громади, організації громадських та інших робіт тимчасового характеру. Актуальним на сьогодні є організація громадських робіт соціального спрямування.

Наразі жителі селища Головне, що перебувають на обліку в районній філії працюють на громадських роботах , допомагаючи одиноким особам похилого віку, ветеранам війни, інвалідам, сім’ям військовослужбовців, які перебувають (перебували) у зоні проведення АТО.


Підприємці громади Доротюк Л.А., Лещук К.М., Лещук М.П., Романюк Н.Ф. із задоволенням користуються послугою служби зайнятості щодо зайнятості громадян на тимчасових роботах.

Троє жителів громади за направленням центру зайнятості здобувають професію кухар» в Любомльському професійному ліцеї. Після закінчення навчання планують працевлаштуватися на території Головненської ОТГ.


До заходу долучилася фахівець Любомльського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації у Волинській області» Ольга Васютич. Було спільно обговорено питання працевлаштування осіб, притягнутих до адміністративної відповідальності . 


В підсумку зустрічі окреслили шляхи співпраці з Головненською ОТГ в частині організації громадських робіт соціального спрямування.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*