Працівники Нововолинської міськради викликали поліцію на дітей: “заважали працювати”

22.06.2020 / Новини

22-го червня, посеред дня, нововолинці зафіксували, як наряд патрульної поліції допитує дітей біля міської ради. Як стало відомо згодом, поліцію викликали працівники міськради, начебто, діти заважають працювати.

Про це у одну із міських фейсбук-спільнот повідомила Олена Яблонська.

“Сьогодні, близько 15:00, проїзжаючи повз міську раду, побачила поліцейських, що допитують підлітків. Так як близько знаю цих дітей, вирішила вияснити, що саме відбувається. Виявляється, наряд поліції викликали працівники міської ради, оскільки діти заважають працювати першому заступнику міського голови Сторонському Андрію Мироновичу. Яку саме статтю порушили діти? Чи мають вони право серед білого дня знаходитися в громадському місці? Скільки це свавілля буде тривати?”, – написала вона.

Як повідомив БУГу т.в.о. начальника Нововолинського відділу поліції Василь Бучинський, о 14:39 від працівників міської ради надійшло повідомлення, що підлітки голосно включили музику та заважають працювати.

Додав, що нарядом поліції повідомлено батьків та проведено з ними профілактичну бесіду. А відповідь заявнику буде надано у встановленому законом порядку.

“Куди подітися підліткам, якщо місць для проведення дозвілля не передбачено? Шановна владо, я розумію, що наші діти вам заважають, збудуйте їм скейтпарк і не доведеться більше викликати поліцію”, – підсумовує Олена у дописі.

У коментарях зазначають, майданчик біля школи №2 давно перетворився у місце вигулу собак та місце для паління.

Фото ілюстративне/nov-rada.gov.ua

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*