Працівники гуманітарних відділів Вишнівської та Шацької громад обмінялися досвідом

25.06.2019 / Новини

Представники гуманітарних відділів виконавчого комітету двох громад – Вишнівської та Шацької, обмінювалися досвідом щодо питання автономії закладів освіти в умовах децентралізації.

Про це йдеться на сайті Вишнівської ОТГ.

На запрошення гуманітарного відділу виконавчого комітету Шацької селищної ради 21-го червня працівники гуманітарного відділу та керівники закладів освіти Вишнівської сільської ради взяли участь в навчальному семінарі «Автономія закладів освіти в умовах децентралізації», який відбувся в приміщенні опорного закладу навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія» смт Шацьк.

Директор закладу ознайомив присутніх із навчальними кабінетами школи, матеріально-технічною базою.

Під час заходу учасники семінару мали можливість познайомитись з досвідом створення опорного закладу та його філій, основними напрямами діяльності гуманітарного відділу, обмінятись ідеями щодо створення та функціонування КУ «Методичний центр».  Були порушені питання щодо розподілу освітньої субвенції та фінансування НУШ.

Окрім того, було обговорено питання основних функціональних обов’язків працівників гуманітарного відділу Шацької селищної ради та Вишнівської сільської ради.

“Гуманітарний відділ Вишнівської сільської ради щиро дякує працівникам гуманітарного відділу виконавчого комітету Шацької селищної ради за змістовну, цікаву та пізнавальну зустріч. Сподіваємось, обмін досвідом стане ще одним кроком до змістовної співпраці в майбутньому”, – зазначають на сайті громади.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*