Працівникам Укрзалізниці пообіцяли підняти зарплати

20.03.2019 / Новини

Співробітникам Укрзалізниці у 2019 році підвищать зарплати на 15%. Водночас зарплати членів правління компанії й адміністрації будуть скорочені.

Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян під час зустрічі зі співробітниками компанії, повідомляє прес-служба міністерства.

“У цьому році запускаємо в експериментальному режимі приватну тягу. І водночас ми піклуємося про самих залізничників – основний капітал компанії. По-перше, ми підвищуємо на 15% зарплату працівників. По-друге, ми ініціюємо скорочення зарплати членів правління й адміністративного персоналу”, – сказав Омелян.

Він додав, що сталий розвиток Укрзалізниці є питанням національної значущості. При цьому ключовим завданням є забезпечення якісного пасажирського сполучення.

“Розроблено проект закону про залізничний транспорт, прийняття якого дасть галузі абсолютно нові перспективи. … Ми віримо, що в цьому році ми зробимо так само, як з Укрпоштою, й Укрзалізниця нарешті отримає кошти з державного бюджету на закупівлю нових пасажирських поїздів, на ремонт пасажирських вагонів”, – сказав Омелян.

Міністр зазначив, що іншим важливим питанням є якість вантажних перевезень: “Це болюче питання. Але ми віримо, що тільки співпраця з великими іноземними компаніями може дати нову якість Укрзалізниці”.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*