Працівникам Шацького військкомату радять налагодити співпрацю з прикордонниками

16.05.2018 / Новини

14-го травня відбулося розширене засідання обласної призовної комісії.

У ньому взали участь голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець, заступник голови Шацької райдержадміністрації Володимир Бугайчук, виконувач обов’язків військового комісара Шацького районного військкомату Юрій Ярощук.

Про це йдеться на сайті Шацької РДА.

У роботі засідання також взяв участь голова обласної призовної комісії – заступник голови облдержадміністрації Сергій Кошарук, що перебував у Шацьку із робочим візитом.

До роботи також долучилися представники відділів прикордонної служби “Грабове” та “Піща”, представники Шацького відділення національної поліції, структурних підрозділів райдержадміністрації.

Під час засідання спільно обговорили підсумки проведення заходів призову громадян України на строкову військову службу на Волині у квітні-травні 2018 року.

Також вказали на причини недовиконання плану, визначили шляхи вирішення проблемних питань та завдання щодо виконання визначених показників з комплектування команд призовниками на 17-те травня (до Національної гвардії України) та 23-тє травня ( до Державної прикордонної служби України) на 2018 рік.

Військовий комісар обласного військкомату, заступник голови обласної призовної комісії Роман Кулик проаналізував роботу усіх районних військкоматів Волинської області.

За його словами призовна кампанія проходить із великими труднощами. Він відзначив окремі райони, які виконали план. Назвав також й ті, у кого найгірші показники.

Військовий комісар відзначив, що багато питань виникає щодо роботи працівників медичних комісій, відсутність взаємодії із сільськими та селищними головами, представниками поліції та прикордонної служби тощо.

“Залишилося декілька днів, впродовж яких ми маємо з максимальними зусиллями виконати поставлені завдання”, – наголосив Роман Кулик.

Оскільки Шацький район межує з сусідніми державами, то працівникам районного військкомату порадили налагодити тісну співпрацю з представниками відділів прикордонної служби.

На завершення засідання виконувач обов’язків військового комісара Шацького районного військкомату Юрій Ярощук додатково провів нараду з представниками відділів прикордонної служби (“Грабове” та “Піща”), Шацького відділення національної поліції щодо посилення взаємодії у проведенні заходів призову громадян до лави ЗСУ, а зокрема, Національної гвардії України.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*