«Працювати в комфорті»: Сапожніков витратив на ремонт кабінетів міськради 1 200 000 гривень

21.10.2020 / Новини

За останні кілька років умови роботи у Нововолинській міській раді неабияк покращилися. Звісно, а чому ні – адже для цього міський голова Віктор Сапожніков витратив на ремонт кабінетів з міського бюджету майже 1 200 000 гривень.

Загалом на сайті ProZorro можна знайти 20 документів про результати закупівель послуг на «Поточний ремонт приміщення виконкому». Таким чином, цьогоріч у приміщенні міськради відремонтували кабінети № 415, 406, 403 та 412. І чомусь два рази поспіль вирішили відремонтувати коридор на 4 поверсі.

Загалом з 2017 року по нинішній час у ремонт кабінетів міської ради з бюджету Нововолинська вклали 1 126 046 грн. Середня вартість ремонту одного кабінету коливається від 30 до 68 тисяч гривень.

Основним виконавцем робіт є КП «Консоль МНР» – комунальне підприємство, через яке «пропустили» 894 тисячі гривень. Ще на 214 тисяч виконав робіт ФОП Приказюк.

Чи дійсно усі кошти були використані на ремонт і наскільки якісно він був проведений – лишається тільки здогадуватись. Адже усе, що організовує та ремонтує Віктор Сапожніков у нововолинців автоматично викликає сумнів і недовіру. Тай пересвідчитись у цьому досить важко, адже частина приміщень міської ради за вказівкою Віктора Сапожнікова – «під сімома замками». Тим не менше, він не гребує витрачати такі кошти на ремонт кабінетів для себе та своєї свити. Разом з тим, лишається тільки здогадуватись скільки коштів було реально витрачено на ремонт, а скільки пішло «поза кишенею».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*