«Поверніть садок дітям», – волинський нардеп до Генпрокурора

11.09.2018 / Новини

Відеозвернення до Генпрокурора України Юрія Луценка, яке записав і опублікував народний депутат Ігор Гузь на своїй сторінці у Фейсбук, спричинило резонанс в органах прокуратури.

Зокрема, у ньому йшлося, що в Нововолинську більше 10 років тому  міська рада передала приміщення дитячого садка на баланс прокуратури України. І зараз у двоповерховій споруді знаходиться сім працівників відомства. Натомість, 312 дітей у Нововолинську не мають можливості відвідувати дошкільний заклад – через відсутність вільних місць.

«Я написав десятки листів на ім’я генерального прокурора Юрія Луценка з вимогою знайти можливість передати це приміщення на баланс міської ради, щоб там був дитсадок. Натомість, міська рада мала б знайти менше приміщення для працівників прокуратури. У відповідь мені надсилають відмовки. І через це я записав відкрите звернення своє і батьків, щоб встановили справедливість. Першим коментарем під цим відео був Юрія Луценка, який сказав: «Ігоре, слабо зайти до мене в кабінет і вирішити питання». Мені не слабо. Написав йому смс-повідомлення з проханням зустрітися. Відповіді – нуль. Написав у ФБ – нуль реакції. Також звернувся офіційно через депутатський запит, щоб отримати відповідь», – про це розповів парламентар під час прямого ефіру у Фейсбук на особистій сторінці 10 вересня.

Він також зазначив, що зустрічався із новопризначеним прокурором області Віктором Швидким. Йому теж озвучив прохання посприяти у вирішенні цього питання.

«Якщо мене не приймуть – шукатиму інші варіанти. Наприклад, якщо 100 батьків тих дітей, які не можуть відвідувати садок, заночують у приміщенні прокуратури, Луценко знайде рішення і приїде особисто в Нововолинськ», – підсумував обранець.

Ефір 10.09.18

Posted by Ігор Гузь on Monday, 10 September 2018

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*