Посадовців “Ягодина” притягнуть до відновідальності за зловживання службовим становищем (фото)

20.12.2016 / Новини

Працівники Управління захисту економіки у Волинській області викрили службових осіб міжнародного автомобільного пункту пропуску «Ягодин» Волинської митниці у зловживанні службовим становищем.

Про це інформують у прес-службі поліції Волині.

Посадовці спричинили збитки державним інтересам через несплату обов’язкових митних і податкових платежів на суму понад 50 тис. грн.

Прокуратурою Волинської області відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 364 Кодексу України.

17 грудня працівники Управління захисту економіки у Волинській області під час відпрацювання прикордонної території зупинили автомобіль марки «Renault Trafik» під керуванням 18-річного жителя Ківерцівського району Волинської області під час в’їзду його на територію України із митної території пункту пропуску «Ягодин».

Під час проведення візуального огляду вказаного транспортного засобу встановлено, що чоловік спільно із громадянином Республіки Польща  перевозив сільськогосподарську техніку, яка за офіційними митними документами була відображена як 100 кг брухту.

Під час проведення огляду місця події та при контрольному зважуванні вказаної продукції було встановлено, що її вага становила 555 кг.

Окрім того вона не відповідає даним, які були зазначені в офіційних митних документах, виданих службовими особами  «Ягодина». Також з’ясовано, що вказаними вище громадянами фактично перевозилася вживана сільськогосподарська техніка, зокрема косарка, середня вартість якої на ринку становить близько 2 тис. доларів США.

За результатами огляду місця події працівники поліції вилучили автомобіль марки «Renault Trafik» та наявну в ньому сільськогосподарську техніку й доставили у Любомльський відділ поліції.

 

 

1 Коментар Посадовців “Ягодина” притягнуть до відновідальності за зловживання службовим становищем (фото)

  1. Ну і дибілізм-на комусь з бідолаг відігрались—да там тисячи тисяч переворачують в кармани митарі-я в шоці.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*