Посадять білоруса, який поцупив у супермаркеті Нововолинська пляшку віскі

10.08.2020 / Новини

У Нововолинську уродженець Білорусі, що уже був раніше судимий за крадіжку, поцупив у супермаркеті пляшку віскі і втрапить до тюрми.

Суд виніс злодієві-рецидивісту вирок – 2 роки 3 місяці за ґратами, – повідомляє Нововолинськ.com.ua

У вироку Нововолинського міського суду йдеться, що перебуваючи в приміщенні магазину «Вопак №1306», що розташований на проспекті Перемоги 2 А, шляхом вільного доступу, керуючись корисливим мотивом з метою заволодіння чужим майном, повторно таємно викрав із торгівельної полиці вказаного торгового закладу алкогольний напій – віскі «White Ноrse» об’ємом 0,5л, вартість якого згідно висновку судово-товарознавчої експертизи становить 320,78 грн.

Вину зловмисник визнав повністю, суду показав, що він у магазині «Вопак» викрав пляшку віскі. У вчиненому розкаюється. Призначаючи обвинуваченому покарання, суд врахував тяжкість вчиненого обвинуваченим злочину, особу винного та обставини, що пом’якшують та обтяжують покарання.

До обставин, що пом’якшують покарання, суд відніс щире каяття, активне сприяння в розкритті злочину. Обтяжувальних не виявив.

Відтак, суд ухвалив визнати винним у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України, призначивши покарання у виді позбавлення волі на строк 2 (два) роки.

Враховуючи попередні крадіжки, за сукупністю злочинів, чоловікові призначили покарання у виді позбавлення волі на строк 2 (два) роки 3 (три) місяці та штрафу в розмірі 850 (вісімсот п’ятдесят) грн., які слід виконувати самостійно.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*