Порошенко робитиме все можливе, щоб «скрутити шию» Тимошенко, – Ігор Гузь

01.09.2017 / Новини

Народний депутат України Ігор Гузь дав свій прогноз щодо майбутніх подій нового політичного сезону.

Про це він повідомив у прямому ефірі на своїй сторінці у Facebook, – інформує прес-служба народного обранця.

Нагадаємо, Верховна Рада України після літніх парламентських «канікул» працюватиме вже з вівторка, 5-го вересня.

Нардеп окреслив три головні пункти, які, розвіють «затишшя» і розпочинають цей політичний сезон: ситуація з Михайлом Саакашвілі, Петром Порошенком та Юлією Тимошенко.

«Як на мене, основна політична подія зараз це те, що президент Петро Порошенко «викинув» з країни лідера руху нових політичних сил, екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі. Тому, щодо Саакашвілі з боку Порошенка – це негідний вчинок, що такого політика викинули за межі нашої держави. Я засуджую такі дії», – зазначив він.

Окремо Ігор Гузь повідомив про можливих політичних опонентів в рамках передвиборчої кампанії чинного Президента України:

«Вже цьогоріч була вказівка на День Незалежності, щоб на усіх майданчиках міст і районних центрів слухали його виступ, стежили за військовим парадом. На мою думку, це не зовсім адекватно, правильно. Я був на момент закінчення виступу президента у Любомлі, у своєму виборчому окрузі, це було гнітюче видовище».

Народний депутат наголосив, що «виборча команда президента вже цієї осені буде боротися зі своїм політичним опонентом».

Також, висловив припущення щодо головного конкурента президента на політичній арені. «Основний суперник Петра Порошенка – це Юлія Тимошенко. Подобається це комусь чи ні, але в мене є такі спостереження. Прогнозую, що Петро Олексійович буде робити все можливе, щоб «скрутити шию» Юлії Володимирівні, бо вона, як «тигрюля», сидить десь там в кущах, але рано чи пізно буде готова зробити стрибок на авансцену. Але поки вона вичікує і певно має на те підґрунтя», – додав нардеп.

«Я думаю, що не буде дестабілізація в країні, як цього багато хто хоче. Комусь цікаво, щоб був третій майдан. Ситуація в країні заспокоїлася і зірвати стабільність не вдасться. Можливо, це станеться через рік – восени, бо розпочнеться чергова президентська кампанія», – підсумував Ігор Гузь.

1 Коментар Порошенко робитиме все можливе, щоб «скрутити шию» Тимошенко, – Ігор Гузь

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*