Понад 7 км автодороги Нововолинськ-Іваничі зроблять ще цьогоріч

12.10.2020 / Відео, Новини

До кінця 2020 року 7,2 км дороги з Нововолинська до Іванич буде зроблено. Це фактично 40% від загальної протяжності ділянки, яка потребує ремонту.

Про це під час прямого включення на фейсбуці повідомив народний депутат Ігор Гузь, – передає Нововолинський інформаційний портал.

Як зазначив заступник начальника Служби автомобільних доріг Волині Ншан Антонян, цю ділянку дороги вже було профрезеровано та підготовано для прокладання асфальтно-бетонної суміші. Відтак, наразі комунальники сьогодні закінчують роботи на Шистівській об’їздній, далі кілька днів допрацьовують дорогу на Вербу, після чого відразу вся укладальна техніка переходить на Нововолинськ та рухатиметься вже у напрямку до Іванич.

“Окрім того, вже виготовлена проектна документація ділянки до Іванич. Далі залишилася експертиза, проект капремонту по Іваничах та вже оголошений тендер на проведення робіт від Іванич до Павлівки”, – повідомив Ншан Антонян.

“Думаю, що з такою підтримкою депутата, уряду та президента скоро люди вже не будуть нарікати на дорожників за погані дороги”, – підсумував він.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*