Понад 10 тисяч осіб волинських випускників здаватимуть ЗНО

15.05.2018 / Новини

Для участі у зовнішньому незалежному тестуванні зареєструвалося понад 10 тисяч осіб.

Про це стало відомо у вівторок, 15 травня під час прес-конференції директора Львівського РЦОЯО Лариси Середяк та завідувача центру ЗНО та МД Волинського інституту ППО Алли Корнейко, – пише Волинська правда.

Як відомо, ЗНО з математики розпочнеться вже 22-го травня. За словами директорки Львівського РЦОЯО Лариси Середяк, у Волинській області для участі в ЗНО з різних предметів зареєструвалися 11 133 особи.

“ЗНО з української мови та літератури на Волині складатимуть 6245випускників шкіл, 2661 студентів вищих навчальних закладів, 1425 учнів училищ та 502 випускники минулих років”, – сказала Лариса Середяк.

Також директор Львівського РЦОЯО зазначила, що на території Волині облаштовані 44 пункти проведення зовнішнього незалежного тестування, з яких у 42 пунктах відбуватиметься ЗНО з української мови. Всі учасники писатимуть ЗНО з української мови у 13 містах Волинської області.

“Для кожного учасника тестування відкрита інформаційна сторінка. Зайти на неї можна за номером сертифіката і за номером коду. Зараз на інформаційній сторінці розміщені запрошення-перепустки, де є інформація про те, де і коли відбудеться тестування”, – розповіла Лариса Середяк.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*