Помічник Зеленського вважає, що чиновникам необхідно підвищити зарплату

16.06.2019 / Новини

Помічник президента Зеленського Андрій Єрмак вважає, що професіонали за свою працю повинні мати гідні заробітки і тому українським чиновникам слід підвищити заробітні плати.

Про це він сказав під час інтерв’ю однієї з програм 24 каналу.

Помічник президента Володимира Зеленського заявив, що професійним чиновникам, які щось роблять для країни, безумовно потрібно підвищувати заробітні плати. Водночас він згадав, що й пенсіонери мають отримувати гідну пенсію.

Андрій Єрмак зізнався, що сам він ще не знає, яка в нього зарплата на посаді помічника президента.

“Безумовно я чекаю, коли я буду в штаті, тоді я буду розуміти, скільки я отримую заробітної плати”, – пояснив помічник президента Єрмак.

Він розповів, що народився в місті Києві і не хоче нікуди від’їжджати звідси. Натомість дуже хоче жити в Україні так, аби йому особисто і його сім’ї було комфортно.

Також Андрій Єрмак зауважив, що дуже багато читає критики на адресу команди президента Зеленського, але там нічого крім образ.

“Ми відкриті, ми нормально ставимось до критики, але це повинна бути конструктивна, професійна. Іноді читаєш і лише образи, за якими нічого не стоїть, але це нічого не змінює. Якщо буде професійна критика за дії, то ми готові обговорювати це на будь-яких рівнях, у будь-який час”, – наголосив Єрмак.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*