Помічник нардепа Ігоря Гузя провів виїзний прийом громадян в ОТГ Любомльщини

24.12.2019 / Новини

Упродовж трьох днів помічник народного депутата Ігоря Гузя проводить прийоми громадян з особистих питань у об’єднаних громадах Прибужжя. У понеділок, 23 грудня, з проблемними питаннями звернулися десятки жителів Любомльської міської, Головненської, Рівненської та Вишнівської об’єднаних громад.

Питання, з якими зверталися, наприклад:

  • директор Будинку школяра в Любомлі клопочеться, щоб поліпшити матеріально-технічну базу освітнього закладу;
  • депутат міськради просить посприяти у придбання й викладенні бруківки в селі Скиби;
  • потребують люди і юридичної консультації з найрізноманітніших питань, а також матеріальної допомоги для лікування тяжких захворювань.

Оскільки парламентар серед пріоритетів своєї роботи вбачає підтримку закладів культури, керівник місцевого ансамблю Головненської ОТГ просить допомогти купити інструменти у музичну школу.

Депутати Рівненської ОТГ просять допомогти із встановленням ручних колонок на території всієї громади. На реалізацію частини цього проєкту нардеп залучив кошти із державного бюджету. Також надійшло колективне звернення від депутатів ОТГ, щоб отримати вільний доступ до всіх земельних наділів, що прилягають до державного кордону.

Директор Римачівської загальноосвітньої школи розповів помічнику депутата, що навчальний заклад потрібно огородити, проте коштів на ці потреби у них немає. Обговорили і з головою Вишнівської ОТГ Віктором Сущиком та його заступниками про забезпечення сплати податків на доходи фізичних осіб за місцем розташування виробничих потужностей (власних або орендованих приміщень), розміщених на території громади, до бюджету ОТГ.

Усі звернення громадян будуть опрацьовані, жодне не залишиться без уваги нардепа Ігоря Гузя та команди його помічників.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*