Полякам презентують туристичний потенціал Шацька

04.07.2016 / Новини

Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя» налагоджує співпрацю з польськими партнерами.

Нещодавно Президент та виконавчий директор Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя» Андрій Бокоч та Борис Карпус здійснили робочу поїздку до міста Люблін Республіки Польща.

Про це повідомляє прес-служба народного депутата України.

Мета візиту – активізація міжнародної співпраці між громадою регіону «Прибужжя» та воєводствами Польщі, пошук потенційних партнерів.

У Любліні відбулася низка зустрічей з представниками місцевого самоврядування. Зокрема, під час зустрічі з керівником відділу співпраці з громадськими організаціями Люблінської міськради Петром Хоросем домовилися про плани щодо проектів з розвитку громадянського сектору обох сторін. Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя» уже напрацьовує свої ідеї-проекти для співпраці із польською стороною.

У ході розмови з керівником відділу промоції Департаменту Інвестицій та промоції Люблінського воєводства Маріушом Рудзкім обговорили питання презентації у Польщі туристичного потенціалу Шацького району, а також для популяризації відпочинку на Шацьких озерах запросити до нас в регіон польських мас-медіа.

Зустріч із Магдою Команіецькою, виконавчим директором Спілки Гмін Любельщизни, також була продуктивною. Сторони співпрацюватимуть у пошуку сіл-партнерів, що і передбачено в рамках Асоціації місцевого самоврядування регіону «Прибужжя», створеної нещодавно з ініціативи волинського нардепа Ігоря Гузя.

Польські колеги висловили готовність до співпраці та дійшли згоди про планування зустрічі з представниками туристичного бізнесу і туроператорами Любельщизни.

Представників Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя» запросили взяти участь у роботі бізнес-форуму, що відбудеться наприкінці жовтня ц.р. у Любліні. Де також і волинська сторона презентує туристичний потенціал Шацька.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*