Польські прикордонники затримали трьох українців разом із нелегалами з Бангладеш (ФОТО)

20.09.2017 / Новини

Польські прикордонники затримали трьох громадян України, які перевозили у автомобілях вісьмох нелегалів із Бангладеш. Українців заарештовано на три місяці за звинуваченням в організації нелегального переправлення людей до Європи.

Про це повідомив «Укрінформ» з посиланням на Бещадський відділ Прикордонної служби Польщі.

«Іноземців затримано поблизу населеного пункту Гузелі (Леський повіт), коли вони трьома автомобілями намагалися проїхати далі углиб Польщі. Громадяни Бангладеш – це чоловіки віком від 18 до 45 років. Організатори – громадяни України віком від 37 до 41 року, двоє з яких крім українського громадянства мали ще угорське», – йдеться у повідомленні.

Нелегалів перевозили двома автомобілями, по четверо у кожному. Бангладешців сховали у багажних відділеннях. Третій автомобіль їхав попереду і мав попередити про появу патрулів Прикордонної служби.

Зазначається, що громадяни Бангладеш не мали при собі жодних документів і не говорили англійською мовою.

Було встановлено, що вони намагалися проникнути через Польщу до Західної Європи і за це заплатили від 6 тис. до 13 тис. євро.

Районний суд у населеному пункті Леско Підкарпатського воєводства Польщі арештував громадян України на три місяці за звинуваченням в організації нелегального перетинання кордону.

Громадян Бангладеш рішенням суду в Перемишлі поміщено до спеціального центру для біженців, де вони очікуватимуть на подальші рішення у своїй справі. Бещадський відділ Прикордонної служби РП ініціював справу щодо їх повернення на батьківщину.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*