“Політику відклали в довгий ящик”, – Ігор Гузь про співпрацю з Олександром Савченком (ВІДЕО)

02.05.2018 / Новини

Налагоджений діалог народного депутата з політиками і посадовцями області – це дуже важливо і працює на користь волинян.

Таку думку висловив народний депутат Ігор Гузь в інтерв’ю каналу АТМ “Володимир”, -інформує прес-служба народного обранця.

“З новим головою облдержадміністрації Олександром Савченком вже зустрічалися, потисли руки. Я запропонував перегорнути сторінку з минулого і розпочати діалог з нового листка, щоб працювати спокійно і на результат. Вже зідзвонювалися щодо деяких питань. Сподіваюся, що мене будуть чути у питаннях розвитку 19-го виборчого округу , і, я готовий почути голову ОДА. Політику ми відклали в довгий ящик”, – розповів він.

Також він нагадав про цьогорічний фестиваль “Княжий”, що відбудеться 23-24 червня у селі Заріччя поблизу Володимира-Волинського. Його організовують вдруге з метою розвитку туристичної промоції міста.

Йшлося і про будівництво полігонів твердих побутових відходів та волинські дороги. Цьогоріч планується завершення ремонту дороги з Луцька до Володимира-Волинського, ймовірно, що розпочнеться капітальний ремонт шляху з Нововолинська до Володимира, а також дороги – з Луцька до Ковеля.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*